TENTANG KAMI

LNRFOODS.COM adalah salah satu cabang perniagaan LNR Team Enterprise yang berpusat di Nilai, Negeri Sembilan. Kami menjalankan perniagaan makanan viral & pencuci mulut (produk sendiri).

Kami merupakan Stokis untuk produk Pak Mat Western & Banting Salai House. Kedua produk ini telah sedia viral & dan diminati oleh kebanyakan rakyat Malaysia. Dari masa ke semasa, kami akan menambah lagi produk viral didalam senarai produk kami.

Kami Juga menyediakan sendiri beberapa produk pencuci mulut @ ‘dessert’ yang telah kami mulakan sejak tahun 2019. Diantara produk keluaran kami adalah Jelly kelapa muda, jelly longan, Kek Marble & kek Butter. Secara awalnya, kami memasarkan produk kami restoren dikawasan Nilai & penduduk sekitar Nilai.

Dengan pembukaan kedai online LnRFoods.com ini, kami berharap dapat meluaskan lagi pasaran produk kami. Kami akan teruskan berusaha memberikan servis terbaik kepada semua pelanggan kami.

Numbers Speak For Themselves!

4800 +
Curated Products
+
Curated Products
+
Product Categories
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Certified Products

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

We Deal With Various Quality Organic Products!

Shopping Cart